Krönika: BB- influensan


Har du Big Brother influensan? Vad bra då har Selina fixat ihop en smaskig text som krönika till årets BB! Vad vore Hannah Widerstedth som godis? Och vad tycker Selina om bebis tema in till BB?
Vem tycker Selina framstår sig som barnslig i huset? Läs texten så får du reda på allt, och lite till!



B
ig brother säsongen har dragit igång, och vi kan säga hej till gloandeögon på datorskärmen- dagar.
Det har gått någon vecka och ett par dagar nu sen vi fick börja följa årets gäng i huset. Jag själv, har inte missat ett enda avsnitt. Såklart. Men i början var det svårt att vänja sig, man började sakna någon romans bland deltagarna så som förra säsongen då Martin och Sara fick. Men så är det väll kanske i början, jag menar man kan väll inte förvänta sig ett par redan första veckan? Nja då får man nog börja se på Italiens Big Brother där det går riktigt hett till kan jag säga!

Och hur är säsongens gäng då? Den bästa beskrivningen skulle nog vara en påse blandat. Obs, ni som är riktiga gottigrisar som jag, fattar nog vad jag menar med dessa godis beskrivningar! En saltlakris = Hannah W, en söt gellehallon = Marcello, en citronläpp = Jessica, en hallonlakris dödskalle = Marcell, en lakris pipa = Joe.
Och resten kan ni nog lista ut själv. Det är det som är så härligt med Big Brother en påse blandat liksom.
För tänk om det bara var en påse choklad? Hur kul vore det? Nooot soo fun direkt.

Det finns självklart många som brukar kommentera att man kollar på Big Brother. Och det finns väldigt många olika åsikter om det. Antingen låter det så här "Kollar du på den där skiten? Det är bara massa horor och blaska i den serien" eller "Åh, det äger ju! Jag älskar det nya paret i huset!". Åsikterna är väldigt olika.
Men jag tror vissa ändå inte fattat "grejen" med att kolla på programet som vi BB-nördar har insett. Det kan bli en väldigt fel uppfattning av det också, även fast jag håller med att det kanske är inte världens bästa intryck man får av programet. Även trots det så säger jag som programledaren Gry : "Men det är ju så kul att titta på!"
Jag kan känna så ibland att det känns lite no life att kolla 24-7 på 13 personer som är instägda i ett hus i 100 dagar. Fast även så är det ju det som är så grymt spännande. Som ett projekt nästan. 

 En sak jag tänkt på många gånger när jag ser Jessica, Kija och Hanna J tillexempel. Är att jag tycker så grymt synd om deras barn. Jag menar tänk dig själv, hur kul vore det att se sin mamma dansa vid en stripp stång på teven som visas inför hela sverige dessutom? Och hur ska dessa mammor beskriva för dera barn vad dom ska någånstans? Liksom "Hej då! Jag ska till ett hus med massa andra människor och ha det lite kul på kvällarna med lite dricka och gungvänliga sängar.." Nä, det är tur att min Mamma ändå tycker det här programet bara är skit.
Och sen fåtall om mamma, så har vi ju den hög gravida Nadia också med i programet. Men nu har vi ju inte sett henne på ett tag i huset som tur är. Jag själv vart ganska överaskad över att en tjej med en bulle som mage kom in i huset. Först trodde jag som andra, att hon skulle föda i huset. Och det skulle ju kännits lite ja.. specielt.
Förra veckan fick vi reda på att syftet med att just en höggravid kvinna kom in i huset var att dom själva skulle känna på att ha ett barn. Man bara WHAT? Visst är det ju kul med lite förväxlingar i programet och olika utmaningar men att kasta in en nyfödd unge i programet känns ju lite fel. Främst tycker jag lite synd om Nadia som får släppa taget om ungen och lämna till huset. Och hoppas att den kommer tillbaka hel, ingen stripstång i huvudet eller brändskada av att bli bortglömd i ungnen. Nej, bättre utmaning finns det att komma på Big Brother.

Och till sist blir det ju självklart + och - till årets deltagare:
Amandus: + Skön kille och ser bra ut - Kan ibland bli lite långtråkig att kolla på.
Sipan: + Cool,rolig och säger vad han tycker - Kan ibland framstå som barnslig.
Annica: + Fin tjej, vänn till alla och syns alltid - Borde komma närmare någon kille i huset!
Hanna W: + Gör extra bra tv,rolig och en sådan man hat-älskar - Provicerar för mycket ibland.
Hanna J: + Bjuder på sig själv och är snäll mot alla - Kan ibland vara tråkig och ointressant.
Tenny: + Kul kille och kanske är årets gurkan? - Skulle inte skada om han såg bra ut.
Jessica: + Skapar aldrig någon pinsamtystnad - Babblar för mycket skit och är mest bara dryg.
Jimmy: + Ser okej ut och kul kille - Kan ibland bli bortglömd som synd är.
Kija: + Energifylld tjej som alltid har något bus - Kan ibland bli lite för mycket.
Marcel: + Bjuder på sig själv,rolig och säger vad han tycker - Har lite för stor käft ibland.
Hanna R: + Skapar bra diskutioner,rolig - Diskuterar för mycket och släpper aldrig loss.
Joe: + En älskvärd kille,är sig själv och kul - Lite känslig och för mycket i vissa tillfällen.
Camilla: + Smart och snygg tjej,festlig och charmig - Kan ibland uppfattas som "plastig-barbie".
Lars: + Är sig själv och kul kille - Sticker inte ut så mycket som andra deltagare gör synd nog.
Marcello: + Super snygg hunk och kul - Blir för blyg ibland och släpper sällan loss!

Säljaren Sipan Cakir är 23 år och från Örebro.  Foto: Daniel Ohlsson/TV11Annica Englund är 21 år och från Östersund.  Foto: Daniel Ohlsson/TV11Hanna Widerstedt är en 20-årig kontroversiell bloggare från Vallentuna.  Foto: Daniel Ohlsson/TV11Tenny Engdal är 36 år, från Ekeby och arbetssökande. Foto: Daniel Ohlsson/TV11
Hanna Rosenberg är en 22-årig dansant söderböna.  Foto: Daniel Ohlsson/TV11Marcel Söderqvist är en 23-årig träslöjdslärare från Sundbyberg. Foto: Daniel Ohlsson/TV11Entreprenören Camilla Jacobsen gör entré i Big Brother Foto: TV11Marcelo är en 21-årig butikssäljare från Stockholm. Foto: Daniel Ohlsson/TV11

10 Skönhetstips: Så får du en ren hy!



Alla har inte likadana hudtyper, Vissa har inga orenheter alls och andra har stora problem med det.
Som tur är finns det många olika produkter som motverkar akne och andra orenheter idag. För tänk hur det var på din mormors tid, eller om inte det! Då var det minsann inga Crelassile, Neutrogena m.m som fanns utan då var det tandkräm på som gällde! Som egentligen inte är bra alls för huden utan orsakar bara att den torkar ut. Hur somhellst, så kommer det nu lite tips om hur du får yttligare en bra hy, även fast produkterna gör det mesta av jobbet!

Tipsen/Texten är utagna från olika hemsidor på google! Bild: Clipart



1.
Försök använd så lite smink som möjligt Foundation/brundkräm t.ex. Men om du verkligen måste ha lite täckande över din hy, så kör på det när du inte är hemma vill säga. Och sen när du kommer hem ta bort allt smink. Så kommer din hy må mycket bättre!

2. Tvätta alltid ditt ansikte varje morgon och kväll. För tänk dig själv - Hur många gånger du/andra/något har rört ditt ansikte bara på en dag. Förstå vad mycket bakterier och annat som hamnar kvar i din hy då!

3. Ett bra tips är att äta Zinktabletter. Dessa läker ut huden inifrån och påskyndar den allmäna sårläkningen i kroppen. Finns att köpa på apoteket t.ex!

4. Drick mycket vatten! Det hjälper din hud att må bättre på traven och rensar ut en massa, även fast det kanske inte känns så!

5. Sov mycket. Försök alltid att lägga dig så att du sover minst 7 timmar per natt.

6. Använd aldrig foundation på hyn när det är varmt och soligt, som på sommaren.

7. Om du får en finne, kläm den aldrig! Eftersom då sprids det bara ännu mer. Sätt på något som torkar ut finnen istället över natten. Så slipper du få fula ärr också på huden.

8. Att skrubba huden är faktiskt bra att göra en gång i veckan även om man har en normal hy. Det tar bort döda hudceller och gör att huden ser friskare ut. Har man torr hud kan man göra det upp till 2-3 gånger i veckan.
Men om man är finnig ska man inte göra det, eftersom det irreterar bara huden och ger uppkomst till mer finnar.

9. Smink (foundation och dylikt) innehållande olja och de som är helt täckande även medför att huden inte andas ordentligt. Använd därför noga utvalda sminkprodukter, fråga i kassan tillexempel om dom vet något bra för huden. Som mineralpuder!

10. En bra hudvårdserie mot akne/oren hy som Selina tipsar starkt om är Apotekets. Det har funkat verkligen jättebra, eftersom det flesta i deras produkter är naturliga. Och man kan lita fullt på dom. Hett!

Piff och puff (PREMIÄR!)



Premiär för Piff och Puffs look-a-likes! Vi på selinas väljer ut två igenkända personer som vi tycker ska bli veckans piff och puff! Eller kan DU tipsa två kändisar du tycker ska klonas! Maila isåfall oss på [email protected]! Det här är veckans piff och puff:

 
       Jamilla känd från Top Model Sverige                        Superstjärnan Rihanna

"Konsten att forsätta gå utan kryckor"

Luckyoptimist.com-fly-away_large

Nu kommer en spännande novell alla kära läsare! Den här gången handlar det om Lisa,14 år som lever i det typiska vardagslivet i skolan. Där alla är indelade i gäng. Ett tjejgäng i skolan är kanske inte det snällaste tycker Lisa. Det är svårt att säga emot när man inte kan stå på egna ben. Man måste vara stark nog för att säga emot, men hur blir man stark när man bara har sig själv? - Ibland kan personer i närheten också påverka, även fast dom verkar osynliga.


Idag är det måndag, det betyder att det är ännu en skolvecka Lisa har framför sig.
Vissa kanske tycker det här är bara kul, att få träffa sina kompisar,gå på stan efter skolan, kolla in snygga killar i skolan. Men för Lisa är det här ett rent helvete. Och nej, jag överdriver inte. Det hade verkligen inte kunnat vara värre än att få se en måndag på almenackan. Även fast barn svälter i Afrika just nu så kan man ju ha det bättre här. Jag orkade inte se dom där idioterna i skolan igen, måste dom kommentera allt man gör? Varför måste dom göra det? Om dom nu skiter i mig, varför lägger dom då i vad jag gör?
Pling* Det vibbraherade på nattduksbordet. Jag tog upp mobilen och såg ett SMS från Bella. Bella var min kompis, eller ja nog min enda riktiga kompis iallafall. Hon stog alltid upp för en, peppade en i alla situationer.
Sa dom där kloka orden man alltid behöver höra. Och fanns där när man behövde det som mest. Varför finns det inte såna kompisar längre?

- Skyndar du dig Lisa? Bussen kommer ju bara om 3 minuter! Hörs en röst nere i köket, det är mamma som är lika stressad som vanligt. Lisa suckar och trippar ner med matteboken i famnen.
- Jag vet faktiskt själv när bussen går, mamma. Jag har åkt med den i 7 år nu så jag har nog lagt den tiden på hjärnan! Säger jag med ett ironiskt tonfall medans jag sätter på skorna.
- Jo, det är klart. Men efter 7 år tycker jag borde veta vilken tid man ska vara klar.
- Asså kan du inte bara vara tyst! Säger jag och smäller igen dörren. Den stängs, och jag känner mig lugn. Andas ut i den kalla,vassa luften. Allt är bara skit. Skit. Skit och skit. Jag märker plötsligt att bussen har kommit till min station och jag skakar ut mig mina tankar. Bussen är proppfull med massa klasskompisar, eller tja, kompisar och kompisar är dom väll inte. Snarare tvärtom. Kanske ovänner till och med.
Vad dom var visste inte Lisa, men något hon visste var att hålla sig så långt borta från dom som möjligt.
- Lisa! Hörs en snäsig röst långt bak i bussen. Jag blundar och låtsas inte höra dom, bara kollar rakt ut i fönstret. Miljön där ute kändes inte särskilt intressant, det mesta hon såg var bara massa smutsfläckar på rutan.
- Jahapp nu igonerar hon oss också! Men vem bryr sig om den tönten så struntsamma! Låter en yttligare röst långt bak i bussen. Ibland kändes det som att dom som har högre "status" satt längre bak i bussen, och dom gamla som egentligen inte brydde sig ett skit om vad dom satt, inklusive töntarna som bara räknades som överflödet.
Pfft! Sa jag lågt för mig själv och önskade att man kunde kapa sönder bussen att bakdelen åkte iväg. Åt ett helt annat håll.. flera tusen mil bort och sen få leva där i resten av deras liv. Men det blev ju inte som Lisa önskade, bussen var redan framme i skolan och det var bara att stå på sina egna ben igen. Höra orden från alla hörn och ändå lyckas att vara döv. Konsten att forsätta gå. Det är nog inte många som har, tänkte Lisa och blickade snabbt på dom som klassades som "coola". Egentligen har dom säkert osynliga kryckor, kryckor som hjälper dom forsätta gå och kasta skiten på andra.
Lisa hade inga kryckor, istället sjönk hon ihop och blev sämre och sämre. Tillslut dör jag väll, tänkte Lisa.
Det ringde in och första lektionen skulle bli avklarad. Hon gick mot skåpet, stoppa in nyckeln och vred om.
- Hej Lisa! Hördes en röst bakom skåpdörren. Jag var tvungen att stänga den lite för att se vem det var.
Där stog Ludvig med en likadan mattebok som Lisa. Hon log, och pustade samtidigt ut att det inte var någon med kryckor. Ludvig var en bra kille, en sådan som sket i andra och forsatt vara sig själv. Han behövde inga kryckor för att gå, det lärde han sig själv. En sån person borde Lisa också egentligen vara, då skulle hon slippa den här skiten.
- Hej! Sa jag och kollade på han. Hans fina, gyllenbruna ögon som gömde sig sådär "gulligt" bakom hans lockar.
- Ehm, ja. Sa han och skrattade lite. Har du tränat på tyskan? Sa han för att dölja hans min.
- Ja det har jag. Eller nja, sådär. Man skulle ju kunna bättre om man säger så. Sa jag och fnissade.
- Hehe ja det går ju alltid. Log han mot mig. Men.. forsatte han. Vi skulle ju kunna träna tillsamans hemma hos mig ikväll? För jag är väll inte heller sådär jättebra på det.
- Ja gärna!

Den där dåliga morgonen hade snabbt vänds sig till den bästa, kanske på länge. Jag visste att Ludvig var lite intresserad av mig men ändå kändes det alltid så meningslöst att bara tänka på att HAN kunde vara kär i MIG?
Nja, dom tankarna förträngde jag nog.
- Bra, då ses vi då. Ska vi säga klockan 5 hos mig? Sa han och bakade bakåt till hans klassrum.
- Ja, det blir bra. Sa jag och försökte dölja den bubblande glädjen inom mig. Jag gick in mot lektion och mötte Bella vid dörren. Jag log mot henne och ville berätta allt men jag insåg inte att det var rätt läge just nu.
Så jag satte mig vid ett bord,tyst. In genom dörren kom också tjejerna in och dom satte sig. Dom smaskade lite extra med tuggumit och slängde en blick till en. Vad vill dom en? Tänkte jag och ville gå fram och fråga dom men var inte tillräkligt stark för det så jag satt kvar.
- Okej, godmorgon allihopa! Sätt er på era platser tack. Bra. Okej, idag ska vi jobba med bråk och procent tal..
Lektionen var 1 och 30 minuter lång. Alldelles för lång tänkte Lisa och fingrade på pennan som var inte hade någon udd i huvudtaget.
"Asså, shit. Du skulle sett hur snygg han var!" "Asså gud jag dog typ..!" hördes röster från bordet bakom.
Jag suckade och ställde mig upp för att ta itu I-landsproblemet att vässa pennan. Jag satt in den i pennvässaren men råkade tappa pennan när min blick tittade bort. Pennan studsade ner på marken, rullade mot tjejernas bord.
NEJ. Tänkte jag, typiskt att just dom ska sitta där. Men det var bara att hämta den. Dom märker väll ändå inget i deras superintressanta diskution. Så jag kröp ner under deras bord utan att bli märkt. "MEN GUD!" Hördes en röst uppifrån bordet. Jag hoppade till och slog in huvudet i bordet. Ajj..
- Men vad gör du?! Sa en av tjejerna.
- Oj, nej, förlåt. Skulle bara hämta pennan. Sa jag och svalde en klump.
- Men eller hur, som vanligt ska du ljuga då. Gå och sätt dig och sluta tjuvlyssna på vad vi säger!
- Ja men, det var inte ..
- GÅ!
Jag blev röd och svalde ännu en klump. Fyfan för dom.. Det var ju inte mitt fel! Idioter! Orden forsade i mitt huvud och jag fick svårt att tänka på allt. Det var så mycket, jag orkade inte. Kan dom inte bara lägga av nångång och bara vara snälla.
- Hur gick det? Sa Bella och kollade på mig.
- Asså, Jag orkar inte. Sa jag och försökte hålla mina tårar.
- Sluta, det var inte ditt fel. Dom är störda hela högen! Det är absolut inte ditt fel, det är dom som inte är helt friska. Du skulle ju bara hämta din penna och dom blir sura och tror att du tjuvlyssnar? Herregud. Varför skulle du tjuvlyssna på deras eviga prat om alla "suuupersnygga killar dom möter"?!
- Ja,det har du rätt i. Men det går inte säga emot, det går inte. Sa jag och kollade bort.
- Du gör rätt att inte säga något heller, då är det du som är mogen. Sa bella och log mot mig.
- Tack. Sa jag och kramade henne. Lektionen var slut och jag var glad för det också.
När klockan var två slutade alla. Jag gick mot busshållsplatsen och väntade på bussen. Tjejerna stog där i busskuren och kollade på mig. En långvarig blick. Den såg inte särskilt god ut. Men vad förväntade jag mig?
Ett glatt "Hej Lisa!" och en snäll blick eller? Pfft. Nej, det får jag isåfall leta någon annanstans.

- Tja lisa! Hördes en röst plötsligt. Jag log, det var ju såklart Ludvig som stog där.
- Hej sa jag och blev genast gladare.
- Gud vad skönt att sluta skolan nu, vi skulle egentligen ha en jättelång Bild lektion men bildläraren var sjuk!
- Hehe,ja lyckosar. Det är ju alltid skönt att slippa såna där seglektioner!
- Mm! Oj, där är min buss men eh.. du vi syns sen ikväll då! Hejdå! Sa han och hoppade på bussen som rullade in på busshållsplatsen. Jag vinkade åt han och log.
- Jaså, du har alltså skaffat en pojkvänn. Sa en av tjejerna.
- Eh va? Nej det är bara en kompis.. Ludvig alltså. Det är nog inget emellan oss. Sa jag och oroade för varje ord jag sa. Det kändes som jag inte hade något rättighet att säga något. Nästan som allt jag sa var fel.
- Ja dom flesta säger ju så. Men ni passar ändå inte så bra ihop. Sa en av dom.
- Mm. Ja eller varför inte? Sa jag och blev lite förvånad.
- Han vill nog ha någon bättre än dig, du vet. Sa hon och log stelt. Nästa buss rullade in.
Men.. hejdå! Sa hon och dom andra två tjejerna följde efter. Själv, stog jag kvar där med en klump i halsen.
Vad dum jag är. Dom har ju rätt, vad tror jag egentligen om Ludvig? Att han skulle vara kär i mig? Åh vad dum jag är! Jag ville bara döda mig. Fy vad pinsamt. Jag kollade på klockan och såg att min buss kommer om en kvart, sist som vanligt. Bussbolaget går säkert efter status listan. Att dom coola får åka först och töntarna sist. Skulle inte förvåna mig om det var så. Tänkte jag och sparkade på en sten på marken.

- Du.. Hördes en röst bakom mig. Där satt en tjej av dom i tjejgruppen, Frida. Nej, jag orkar inte tänkte jag. Inga fler pikar här och där. Jag fattar jag duger inte, jag är en tönt! Tänkte jag och orkade inte svara.
- Alltså, Lisa. Ta inte åt dig.. Sa hon och la handen på min axel. Jag stannade till och kollade upp. Va? Vad sa hon egentligen? En av dom dumma tjejerna i gänget sa just ett SNÄLLT ord till Lisa?
- Va? Vadå. Eller jaha. Sa jag och visste inte vad jag skulle svara. Jag bara kollade på henne.
- Jo, det dom sa du vet. Alltså jag vet inte varför jag inte sa åt dom att sluta. Det går bara inte. Förlåt!
Jag tycker dom egentligen är jättedumma mot dig. Eller jo, det har jag väll också varit.. jag vill bara säga förlåt..
- Ja, jo. Det gör inget.. Sa jag och var lite chockad av orden hon sa.
- Jo, det gör visst nåt! Jag ser det på dig! Jag är egentligen emot sånt här, men när jag är i närheten av dom blir det bara så att man hänger med. Efteråt känner jag mig jättedum, jag orkar inte känna så.
- Eller så bra mår jag ju inte. Jag tycker att ni är ganska taskiga, men jag trodde bara jag skulle må dåligt av det här.. Sa jag och kollade på henne.
- Nej, det är inte bara du.. jag tror nog dom också inte mår bättre av det. Men jag vill bara att du ska veta det,
och förlåt verkligen. För allt vi har gjort mot dig som inte kännst bra. Jag tror föresten att du och Ludvig skulle passa jättebra ihop. Jag har sett hans blickar mot dig i korridoren..!
- Har du? Sa jag och lyste till.
- Ja. Faktiskt! Det är nog bara Sara som är lite avendsjuk på dig och Ludvig. Sa Frida.
- Jaha.. Sa jag och log. Bussen rullade in där vi stog. Det var min buss. Men jag kunde inte forsätta kolla på henne, allt det där hon sa till mig. Jag fattade det inte, det var liksom som en stor lättnad men ändå en förvåning.
- Amen, hejdå! Sa hon och kollade på mig och visade det första leendet till mig som verkade inte falskt.
- Hejdå! Sa jag och log tillbaks.
 
Jag gick in i bussen, satte mig i en stol och kollade fram. Log bara för mig själv och kände att hon hade lärt mig gå igen. Och hon hade tydligen också lärt sig gå av mig. Allt var bara så bra. Så härligt. Den bästa dagen på länge tänkte Lisa och längtade tills hon skulle få träffa Ludvig...


Selinas hörna! (PREMIÄR!)

Premiär för "Selinas hörna" här hittar du allt från smaskiga modetips till dagens diss,och annat aktuellt.
Vår alldelles egna fantastiska hörna! Hoppas att du gillar den, lämna gärna ett fotspår som din kommentar.



TATTOS// weheartit.com

Eftersom tattos är mycket eftertraktat tema så tänkte vi ta upp det temat här på selinas. Ett riktigt stort kollage/inspration till massa tatueringar. Främst text-tattos, Enjoy!♥


jamileigh23 on XangaFlying Bird Tattoo picture on VisualizeUsalive, hand, photography, small tattoo, tattoo - inspiring picture on Favim.comPlease come back,I need you.
Zainspiruj.plFuck Yeah, Tattoos!
LoggfotonUpload Plaatjes.nl - Gratis al je plaatjes en foto's uploaden
Sweetheart, I'm the bossmy
I don't give a damn anymore.IF YOU'RE A BIRD, IM A BIRD
Fotos de capa..
rainbowbitchFashionáticas | por Marta Alencar - A ustedes que son fanáticos de moda
TumblrTumblr
RE-SENTIMENTOSMs Falch -
-Facebook
myPudim Engorda: Inspiração: Tatuagens Femininas - Parte 3
Born 2B QuirkyNo1 | 144 фотографии
424164_279843212081852_158958657503642_744701_1089173089_n_large

Bloggen på lågvarv..

Nu kommer bloggen ligga på lågvarv ett tag, pga massor med skola och andra händelser som stör på schemat just nu att jag får lämna bloggen åt sidan. Tyvär blir det ju så ibland, även fast det låter skit tråkigt så går skolan alltid före bloggen. Men ni får ha det så bra alla kära läsare ett tag, vi hörs! xoxo ♥

PS. Så bloggen inte ska bli alltför död och ekande så finns det några tidinställda inlägg som väntar framöver. Så håll utkik!

Tumblr_lx31voz9731qzjggvo1_500_large

HETATIPSET +

Denna veckans "HETATIPSET" går till..


Cubus ursnygga USA bikini! Ja, vad man har strävat efter denna unika usa mönstrade bikini.
Äntligen har någon butik i sverige fattat vilka bikinisar man ska tillverka för att få nånting sålt,
och inset att det inte är så jäkla svårt att tillverka en bikini med ett enda USA tryck på. Så,
damer och herrar - Nu finns denna bikini i cubus butiker i sverige. Japp, försten till kvarn säger jag bara!

Överdel 129:- Nederdel 99:- cubus.se

Ta hand om varandra. ♥

Idag är det alla hjärtans dag, dagen då man pussar lite extra på älsklingen, uppskattar andra mer än förrut,
äter ovanligt mycket chokladhjärtan, tröstar sig som singel med en B&J.. Alla har den 14 februari då dom tänker lite extra på kärleken. Den finns väll många olika teorier vad man tycker om alla hjärtans dag. Vissa tycker den är underbar och är en viktig dag på året, andra tycker det är onödigt och vill helst slippa se det här datumet.
Vad tycker du? Hur som hellst, hur mycket du hatar den eller älskar den finns det fortfarande en mening med den som jag tror nog alla håller med om. Det kvittar om du har en att dela ditt hjärta med eller om du inte har någon, det här är dagen då alla ska ta hand om varandra. Tänk på det, alla kära läsare, var rädda om era nära och kära, för en dag då du behöver dom som mest kommer du uppskatta dom mer än aldrig förr. Puss ♥

UntitledTumblrFacebook
▼ † cutεphotography ♥FacebookTumblr_lze8unlfaf1qmt5mvo1_500_large
U know what?Gmail - Send A Ralph Lauren Valentine's Day E-Card - vilde.jerve@gmail.comWe found love | Ideaswu Blog
//weheartit.com//

spring fashion/2012

I vår kommer det mycket pastell,ljusa,lila,grön och röd/orange färger. Samt matchas stilrent med vitt och guldiga/silvriga detaljer. Här är fyra olika outfilts vi har slängt ihop, som ger dig en provsmakning på vad våren 2012 har att erbjuda. Hittar du något som fastnar i smaken kanske?







WE WANT SUMMER

Påtal om förra inlägget är det inte konstigt att man saknar sommaren med ett stort S.
Äntligen få slippa skolan och allt plugg och bara få njuta av livet, härliga sommarkvällar med svalkande dopp med sina polare, hänga i gräset mitt på ängen och känna doften av kossorna på hagen, långpromenader med cykeln på varma grusvägar, fuktiga mornar i tältet, se solen gå ner med sitt halva hjärta, glassar som smälter i den 30+ värmen, sena galna kvällar med dom som får dig att le,
dansa dig svettig på konsärer till dunkande musik, bli brun på varenda del på kroppen, skratta dig gråtfärdig vid brasan på stranden en sommarkväll, simma i det svalkande vattnet och känna solen som steker på pannan....
listan är lång, men vi kan nog lugnt säga att dom här bilderna nedanför beskriver det mesta av den härliga, underbaraste sommaren.



10133_large
430979_323854924319085_144662282238351_859831_1163416067_n_large
Tumblr_lnvjylwkru1qfxwzho1_500_large
419231_10150596003822276_520692275_9174358_1764606618_n_large
430439_10150596060137276_520692275_9174524_2140795986_n_large
Tumblr_lqrflmqdto1qda1z4o1_500_large
Tumblr_lz4hgjurtf1r879kjo1_500_large
68745_100665930002046_100001759172355_3172_1695727_n_large
Tumblr_lu6ugmnohw1qhdkxco1_500_large
Tumblr_lz6pkeueqy1r8e5f6o1_500_large
Tumblr_lqao7ctqso1qm37w7o1_500_large
Boy-boys-cliff-clouds-fall-favim.com-137181_large
Tumblr_lr16g9iam61qe909fo1_500_large
Tumblr_ll6efmhmrm1qfqaggo1_500_large
Tumblr_ltank9gfyy1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lh5gygd4ox1qhp4n5o1_500_large
Tumblr_lv3dtzustc1qczunzo1_500_large
Tumblr_lxqp9pevxl1ql13r5o1_500_large
Tumblr_lv1cto7neu1r3embwo1_500_large
Tumblr_li6hp6hqhu1qdbbywo1_500_large
Alone-girl-sunshine-water-favim.com-277416_large
Tumblr_lnmgnhvowi1qg27lfo1_500_large
Beautiful-colors-cute-dream-fashion-favim.com-275891_large
..... to the summer 2012

Klipp av dina gamla byxor!


Du har säkert redan börjat snegla lite på vilka kläder du ska ha/köpa till sommaren.
Även fast tiden känns långt ifrån så är det som bäst att göra det den här tiden!
Har du några gamla jeans du aldrig använder? Sugen på några ny fräcka shorts men prisplappen känns för tung? Pefekt. Eller det kanske inte du tycker men egentligen är det perfekta tillfället att få visa dina kreativa sida och äntligen få dina drömshorts.
Det har blivit allt mer populärare nuförtiden att klippa av sina byxor och styla om dom till shorts. Nästan trendigare än butikernas urval tillomed! Det bästa är ju att bara just DU har dom, det är det som är så unikt. Här kommer massa tips,inspration och steg för steg hur du gör om dina byxor till shorts!
Text: Selinas.blogg.se Photos: google,weheartit


1. Hur du börjar.
Först och framför allt ska du ju självklart ha ett par byxor du kan använda. Du behöver ju inte ta dina favoriter eller dom nyaste, fråga din mamma,kompis,syster,kusin eller vem som helst om dom har några jeans du kan ta!
Tips! Ett bra tips att gå in på en second-hand affär. Där kan du hitta snygga byxor i din storlek för en billig peng. Vem vet, du kanske hittar ett par Levi's byxor!

Tumblr_lvphx3pudm1r60zhwo1_500_large

2. Klipp klipp!
När du hittat ett par jeans som är i rätt storlek är det dags för att göra dom till shorts.
Du kanske tror detta är jättesvårt men det är superenkelt och går dessutom snabbt.
Mät ut hur lång du vill ha den, observera också om du vill ha dina shorts "invikta kanter" så är det bra om du gör dom lite extra längre än vad du tänkt dig, annars kan dom bli för små.
Tips! Kom ihåg att ha en tygsax och ingen vanlig sax, visa tyg kan göra din vanliga sax trög!



3. Sy till och andra extradetaljer.
Voilá! Nu har du fått dina byxor plötsligt till shorts! Ibland kan visa jeans (Om du har jeans du använder) få hängiga trådar på kanterna, vissa kanske vill ha så men om du nu inte vill ha det så kan du vika upp kanterna. Och sen sy till dom. Nu kommer den roliga delen, sist är ibland bäst. Du kanske vill ha bara vanliga shorts, annars finns det tusen,miljoner,biljoner tips att fixa till dom! Bara fantasin sätter gränser. Varför inte sy ditt nitar? Riva sönder dom lite snyggt? Usa inspererande? Spets på kanterna?
Tips! Något riktigt snyggt och hett tips är att klippa till dom så dom vita fickorna sticker ut på shortsen.

Tumblr_li1sup3hjz1qhhzcpo1_500_large


Top no.5 - Music

Topp fem på selenas musiklista just nu. Fresh,härlig musik. Digga så det glöder i era öron, massa love! ♥


NO.1 Äckligt - Ansiktet


NO.2 Gym Class Heroesft. Neon Hitch - Ass back home

NO.3 SAIL - AWOLNATION


NO.4 Where have you been - Rihanna


NO.5 Flo Rida - Wild Ones

WILD ONES

Hej alla bloggläsare! Nu kommer 4 läckra outfilts som kommer direkt från the wild place.
Inspereras! Massa love från oss! ♥

© By selina.blogg.se







NAILS //weheartit.com

Nu kommer ett stort kollage bara med naglar, smaskigt va? Bli inspererad! Alla bilder kommer från kära weheartit. PS. Nästa kollage kanske blir tattos, låter det bra?


LANJAS - kontakt: lanjafan@live.com. -SHOOT cover - ♥ - lisaplace - Starta en gratis blogg och börja blogga själv.Paradise of photos.fashionkawaii - Denne bloggen er om mote , og jeg kommer til å skrive om alt som har om mote å gjøre.Glitterland. ♥Magic and Mistery
UntitledFacebookFacebookWall Photoscake mate, confites, nails, nails art, nonpareils - inspiring picture on Favim.com†
Beatriz FaiscaJe vais voyager dans le monde.TumblrMissAdelinne: Studded NailsMy flesh still crawls as I breathe your name.Instagram Photos


Krönika: Nu drar musiken igång igen!

Melodifestivalen 2012 har börjat, och nu krönikar Selina om ämnet. Allt från scenen bakom, programet idol, programledare,gamla melodifestivals minnen, mysfaktorer framför teven och mycket mycket mer!



♥  Ikväll drar det igång - Och då gäller det för våra finalister att impa oss riktigt med ny,fräsh och orörd musik.
Man kan tycka att det var väll på tiden att det drar igång, men egentligen är det en stor planering bakom det här.
Artister ska fixas, scener ska vara bokade, funktionärer och kamrakillar ska fixas, biljetter ska säljas, programledare ska väljas, kläder och smink ska vara noga utvalt.. det finns nog mycket som inte syns i tv rutorna i allas vardagsrum.

I
år leder Sarah Dawn Finer, Gina Dirawi (Mer känd som Ana-Gina) och Helena Bergström årets melodifestival. Ett riktigt supergäng till programledare tycker jag! För det ska ju tydligen alltid vara några pik här och där på programledarna varenda år, men detta år tycker jag det var en bra kombination med programledare. Även fast jag tycker 3 stycken mickar är lite för mycket, det började ju med bara en programledare och nu växer det bara fler.. år 2017 är det kanske 8 stycken programledare? Ush nej, vi får inte hoppas på det iallafall. Då nöjer jag mig fint med 3 stycken!

Jag minns förrut då man satt som liten jänta framför teven och hoppades på sina favoriter gick vidare. Antingen lät det såhär från vardagsrummet: "JAAAAA!! Mamma dom gick vidare!!" eller "Men åhh" Som ett exempel då meningen "Men åhh" kom fram var då dom utklädda troll gubbarna, eller ja, vad det nu skulle föreställa?
Hade sin hårdrocks låt "HARD ROCK HALLELULJA!". Alla killar i klassen kom nästa dag i skolan med gruppen Lordi på t-shirten som liknade en enögd brändskadad,nyshamponerad gubbe. Och ett ord på tröjan som liknade DEAD eller något annat jätte coolt ord. Nja, det var nog inget för mig. Istället kollade jag fasinerat på Lenas PHs glittriga rosa klänning.

Det jag tycker som är så kul med melodifestivalen är att det har hållt i sig så länge. Jag menar ända sen 1958 har vi sett melodifestivalens logga i rutan. Det är rätt fränt tycker jag. För som ett exempel som idol höll bara på nu i 7 år om jag minns rätt? För rykterna som jag har hört ska det ju sluta vilket är jättetråkigt (Tycker jag då) fast i och försig har det börjat bli mer och mer slitna ögon för varje år som går. Därför är det så kul att ögonen på melodifestivalen fortfarande är vid liv.

Så vad gör man nu då för att ladda batterierna till lördagskvällarna framöver? Chips skålen fram, favorit kudden vid din sida som säkrast, mobilen fram ifall det skulle vara någon riktigt bra låt! - Mysfaktorn, check!
Äntligen är melodifestivalen 2012 här, så vi slipper tomma tablåer på lördagskvällarna och nya fräsha låtar i radion!


XOXO / SELINA ♥

3 OUTFILTS

Nu har vi lagt ihop 3 stycken supersnygga,smaskiga outfilts till er. Allt är från älskade JC! Love.
Har du någon favorit kanske?


klicka på bilden för att komma till outfiltsen.

UPPDATES PÅ BLOGGEN

Hej på er! Nu har bloggen varit på lågvarv, inte så mycket nytt har uppdaterats i bloggen på länge va?
Tänkte göra en liten uppdateringsbomb nu till bloggen, som tröst till all väntan på lite uppdates!
Låter det bra? Tänkte bland annat få visa er 3 stycken läckra outfilts från JC, en krönika om aktuella Melodifestivalen, härliga låtar som spelas på radion 24/7 just nu och kanske lite till!
Så ha en kanon bra lördagskväll nu, simma lugnt! xoxo ♥ / Selina


Wall PhotosThe French AdventureAndrine F. Aalvik

.

RSS 2.0