Känns din tv för "fjuttig"?

Föredrar du hemma bio istället för att trängas på biosalongen i stan? Men skärmen känns lite för liten? Då kan vi föredra, denna grymt enorma teve! Den kan du hitta här på blocket!
Panasonic TH-152UX1 som är hela 152 tum och - håll i er nu: För 4 245 987:- kan du få denna tv i ditt vardagsrum! Känns priset lockande..?


Det senaste från huset! v.16



Mycket har hänt senast vi skrev om uppdateringen från huset. Bara på en dag så kan det hända mycket. Men om man skulle samanfatta det kort så skulle det nog låta så här: Skratt, Förlovning, Bråk & Disskutioner. Senaste borttagna Big Brother deltagaren från huset var Joe Rovik. Då det stod mellan han och Amandus (Igen). För 2 veckor sedan hängde Amandus också löst då Marcell fick oturen att lämna. Det har verkat som bara Camilla gillar Amandus kramar i huset. Men som tur är har han ju tittarnas röst.


Denna veckas tema har varit att deltagarna ska vara ihopkedjade (Bokstavligt!) med varandra. Det har både varit en vecka med skratt och gråt - Men också en tuff vecka för deltagarna. "Att vara bo tillsamands är jobbigt, men att också vara ihopkedjade med dessa människor är ÄNNU tuffare!" Som Jennifer beskriver veckans utmaning. Ja, en annan som också inte verkat specielt förtjust i uppdraget är nyförlovade (Med Marcell) Annica
som tittarna fått höra ett och en annat PMS utbrott ifrån.
Fast om vi ska se från den ljusa sidan som Lars oftast syns på, så har även dom fått en chans att haffa åt sig BB-dollars från Dollarmannen i oplanerade sammanhang. Även fast flesta deltagarna uppfattade det som rätt enkelt så är det mer som finns under ytan. Nämligen singlarna Amandus,Lars och Camilla har fått tillstånd från Big Brother att sno pengarna som deltagarna kännat ihop till sina egna! Fräckt! Men vissa deltagare har dock lagt märke till att något skumt händer med pengarna dom kännat ihop. Deras såkallade "Bankman" -Lars som lovade att ta hand om dessa pengar är inte den snällaste bankmannen som hellst. Nepp, för dom snodda pengarna köpte han 1, eller 2 fotbollsmatcher för från BB-automaten! Riktigt soft hade lilla Lars, men han ska nog vara beredd på en hel del konfronterar från en och annan i huset.

Och det här med kärlekarna i huset.. Ja dom lever vidare minst sagt. Även fast Jennifers lilla playboy (Marcell) åkte ut för några veckor sedan så har vi fått en nytt på G-par i huset. Nämligen Hanna J och Rodney!
Båda har verkat haft samma känsla denna vecka, och därför passat på att ta lite grann på varandra. En hel del videos om detta har vi fått sett. Efter Söndagenslive sändning var det som vanligt fest för huset. Marcello och Annica som velat få in ringar (Så dom kan förlova sig) in till huset. Självklart hörde Big Brother deras önskan, och på söndagens livesändning skickade Gry in ringar till dom.
Dom verkade själv lite osäker dock, när dom fick se ringarna. Men Marcello tog sig på an! Och gjorde Rodneys repris från förra året.. japp, inne i guldrummet satt Marcello och en gapande Annica. Lyckliga och kära verkar det nyförlovade paret vara denna vecka. Hoppas vi iallafall (?).


+ Plus och - Minus från Big Brother huset!

+ Vobban! Vi tyckte denna kille har varit lite blyg från förra veckan då han kom in, men nuså har han börjat tagit fram foten! Skön verkar han vara, och vi hoppas forsätta se en sådan Vobban i forsättningen!

+ Big Brothers humör! Vi diggar stort att Big Brother har börjat bli lite social med deltagarna. (Även fast det inte går att vara social när dom bara hör en mans röst). Sen gillar vi att dom börja uppfylla vissa av deltagarnas önskningar!

+ Pigga Lars! Som tittare känns det kul att se på någon som är vaken än en soffpotatis. Därför känns Lars ganska behövligt i big brother just nu!

+ Heta diskutioner! Att se på en diskution mellan deltagarna är kul, om ämnet är intressant förstås. Bäst på att föra in andra i diskutioner just nu är Rodney tycker vi!

- Annicas humör! Den snälla,roliga och gulliga tjejen har börjat visa sina dåliga sidor. Just nu känns hon mest jobbig att se på. Akta så du inte börjar bli nominerad, Annica!

- Förlovning..! Visst för att vara lite positiv,  så var det romantiskt och gulligt. Men ärligt talat egentligen, det känns lite för vågat och osäkert att gå in på giftplaneringar redan nu?

- Veckans tema! Vi tycker att veckans tema har varit lite för.. trist. Även fast man sett många roliga och glada stunder så har tittarna börjat gäspa lite för dom soffliggande,ihopkopplade deltagarna.
Kom på något roligare nästa vecka Big Brother!

- Tennys ständiga Sjuk-prat! Vi gillar Tenny till 100% men när det gäller hans ständiga prat om att han har "Ont i ryggen" "Förkyld", "Ont i huvudet" osv.. Visst, han kanske har det ont men det känns som det var länge sedan vi såg en frisk Tenny!

Hej igen!


En liten uppdatering från mig själv och bloggen! - Bloggens viloläge har varit på länge nu som ni kanske märkt. Eftersom det inte är lov längre så har jag själv haft fullt upp med massor annat,skolan,plugg,uppbokade datum osv. Det finns många förklaringar kan jag lova. Men jag tänkte kika in lite här iallafall minst 1 gång den här veckan! Tänkte få ihop ett/eller två inlägg idag kväll.
Det har ju hänt ganska mycket, både i "IRL" och Big Brother Huset! Ni kommer få en fet uppdatering om hur dom senaste 2 veckorna har varit! Låter lugnt va? Nej, nu måste jag sätta igång med det jobbet! Tillsdess får ni ha det great. P&K /
 

Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://pull.imgfave.netdna-cdn.com/image_cache/1276643075469215.jpegMusic*time is all I need.. by *Deeevilish on deviantARTand miles to go before i sleep...

-------STOR BIKINI SPECIAL!--------




Just nu..

Just nu.. har vi gått över att shoppa från dom ljusa pastellerna till att bli lite vildigare. Nämligen shoppa neon-färgade,sportiga och sommriga klädesplaggen! Eftersom vi vill locka fram sommaren lite extra - Och att man ser så jäkla mycket brunare ut i dessa plagg! Selina hissar dessa färger stort och gissar på att detta kommer bli sommar trends färger!


Plaggen på bilden är från; Turkos/Grön T-Shirt H&M, Necessär Gina Tricot, Sport BH-ar Gina Tricot, Skrik Gul/Grå randigt linne Bik Bok, Vit m Rosa Text Bik Bok, Orangea shorts H&M, Silvriga solglasögon Gina Tricot, 3 Skärp Gina Tricot, Blått Linne Gina Tricot, Topp/Överdell Gina Tricot, Lilla Topp Gina Tricot. Bilderna är tagna från dessa affärers hemsidor; ginatricot.com, hm.com, bikbok.se © kollage gjort av selina.blogg.se

Vem är det som skriver bakom skärmen?

Vad är det här för blogg? Det kan jag förstå att du undrar. Eftersom en "blogg" är egentligen där man skriver om sig själv,och sitt egna liv.
Men denna blogg är en stor skillnad från andras. Det är bara jag som har kontrollen av tangentbordet, fast jag skriver inte om mitt liv utan det här är som min lilla "kollage/insprations bok". Om ni fattar?
Det kommer bli personliga val vad som ska stå på bloggen men det handlar om något helt annat än mitt liv.
Men vem är jag? Eftersom jag valt att hålla mitt namn offentligt så det enda jag skulle kunna dela med mig av är: En glad tjej, på 14 härliga år, lever i det lilla sverige och är insprationsgalen! Ni kanske är nyfikna på hur jag ser ut osv.osv.. men det vore egentligen bara tråkigt? Tänk er istället att jag är en elefant,ketchup flaska eller ja vad ni vill rättare sakt! Selina är bara en offentlig blogg som jag har kontot till och skriver vad jag tycker,vill, inspereras av och mycket mer.


HETA TIPSET+

Denna veckans "HETA TIPSET" går till..

H&Ms (Igen!) virkade shorts. Ni minns säkert förra sommaren då dessa var som slutsålda överallt i landet och inte ens ett damm var kvar av dom. Men nu satsar H&M igen till sommaren att sälja shortsen i butik - Men nu med resår i midjan. Hm.. kanske inte lika snygga som förra årets då en söt band med roset hade platsen där istället. Men whatever, shortsen i år kostar ju bara 199 kronor! Run forest, ruuuun!

Finns även i svart!

Just nu..

Just nu.. känner vi oss en liten STOR gnutta avvis på Emma Wagenius som fick överraskat hem detta feta packet av Appertiff! Nej då, vi är inte alls avendsjuk .. nej inte alls..



Bilden är tagen från http://emmadenblonda.blogg.se/

.

RSS 2.0