Krönika: "Det hetaste i modevärlden just nu är din egna stil."


Vi har följt många diskutioner och åsikter på selinas. Och denna gång krönikar Selina om att ha en orignell stil. Och hur lätt det kan vara att hamna i bubblan där man bara följer trender och egentligen inte köper det plagget man alltid velat ha.

På stan ser man många människor, som visar sina personligheter med hjälp av en viss stil. Dessa personer beundrar jag så grymt. Jag minns endag då jag var inne på H&M och letade efter en snygg tröja, spontant tog jag upp en svart skjorta (Ovanligt mig då!).
 När jag höll upp den för mig själv såg jag en skymt bakom. En tjej i kanske 17-23 årsåldern med höga blåa klackar, svart-vit randig kjol,gul spetströja och ett enormt armband. Hon höll upp en marinblå skjorta med små rosa fåglar. I just det tillfället kände jag mig extremt tråkig i klädval. Och framför allt beundrade jag tjejen framför migs orignella stil. Jag tror jag inte är ensam om att snegla lite på andras kläder på stan för det är ju ändå man får minst 30% av sin inspration. Eller ja, det är ju iallafall jag det. Resten hittar man på internet, bloggar och tidningar. Men det mesta som skrivs i tidningar har väldigt brist på egna stilar. Då är det alltid en så att säga "trend" man ska följa. Därför har jag mer och mer börjat läsa bloggar. I en blogg hittar man den mest personligaste stilarna av alla. 
Dagens modevärld är så himla bred att listan är som en bibel av vad som är trendigast just nu. Man får trendbyxorna inspererat från tidningen, tröjan från en second-hand butik, halsbandet från när du var i 12-årsåldern och mössan har din mormor stickat. En sådan kombo av en outfilt totalt älskar jag för det är så jäkla tufft. Nu menar jag inte att det är absolut fel att köpa den senaste trendigaste tröjan från Gina Tricot och kopiera din favoritbloggares outfilt. Utan det jag menar är att vad DU väljer att bli inspererad av och vad du älskar för kläder just nu. För just nu i modevärlden finns två kategorier: "Senaste/Trendigaste" och "Egna stilar". Dom flesta man ser hackar på det trendigaste, och andra älskar att välja sin egen trend. Därför är det så coolt att se sådana människor som skapar en trend. Då inser man hur beroende man är av det senaste. I bloggar nuförtiden får man se miljoner olika stilar, därför tror jag att
bloggar har blivit så trendigt.
Insprationens smultronställe hittar du där. Jag följer säkert 10 olika bloggar just nu och exakt alla har en egen stil som
skiljer sig åt från dom andras. Det finns en hel del undebara tjejers bloggar jag kan nämna: victoriatornegren.se, ulrikkelund.com, byfanny.se, likey.devote.se och självklart angelicablick.se. Deras bloggar är liksom en stor power-insprations bomb! Innan jag rundar av denna krönika, vill jag att du ska veta att du är unik och följ alltid ditt hjärta både i kärlek- och modevärlden! Puss.




Och tillsist en insprationsbomb från kära weheartit:

LYDINS- Fashion & inspiration -BOHEMIAN SPRING - hannalicious - Starta en gratis blogg och börja blogga själv.Do you think about me still?
I Love Pretty StuffJessie-Haley's BlogKerstin:)
Kerstin:)girls just wanna have funhotfashionpics
run, run her kiss is a vampire grin.Angelica Blick | Nyheter24just another bluebird singi’n | Angelica Blick | Nyheter24

Sugen på en ny ring?

可愛すぎ注意!欲しくならずにはいられないミニチュアフードリングは海外からも大注目なのです! | ひよこガジェンヌ可愛すぎ注意!欲しくならずにはいられないミニチュアフードリングは海外からも大注目なのです! | ひよこガジェンヌ可愛すぎ注意!欲しくならずにはいられないミニチュアフードリングは海外からも大注目なのです! | ひよこガジェンヌ可愛すぎ注意!欲しくならずにはいられないミニチュアフードリングは海外からも大注目なのです! | ひよこガジェンヌ可愛すぎ注意!欲しくならずにはいられないミニチュアフードリングは海外からも大注目なのです! | ひよこガジェンヌ可愛すぎ注意!欲しくならずにはいられないミニチュアフードリングは海外からも大注目なのです! | ひよこガジェンヌ可愛すぎ注意!欲しくならずにはいられないミニチュアフードリングは海外からも大注目なのです! | ひよこガジェンヌ可愛すぎ注意!欲しくならずにはいられないミニチュアフードリングは海外からも大注目なのです! | ひよこガジェンヌ可愛すぎ注意!欲しくならずにはいられないミニチュアフードリングは海外からも大注目なのです! | ひよこガジェンヌ可愛すぎ注意!欲しくならずにはいられないミニチュアフードリングは海外からも大注目なのです! | ひよこガジェンヌ

25% RABATT PÅ EN VALFRI VARA, H&M.COM

Det senaste från huset! v.13




Här kommer lite uppdates från Big Brother. Eftersom bloggen har varit på lågvarv ett tag har det hänt mycket i huset! Bl.a att Hanna R är ute i huset, Annica är omtyckt i danmark och att huset har fått 3 nya deltagare!

Söndagsfinalen bjöd på en hel del härliga klipp från förra veckans vikinga tema. Men också många inslag där diskutioner och bråk ingår. Gry var som förra veckan sur på deltagarnas beteende. Och därför blev Marcell (Påhopp mot Hanna J och inblandad i andra bråk) och Hanna R (Dålig stil mot deltagarna i huset bl.a Joe) autonominerade till finalen. Rodney blev också nominerad. Senare på kvällen stog det klart att yttligare en tjej måste gå ut ur Big Brother. Jag själv, var faktiskt lite besviken på beskedet för Hanna R diggar jag stort även fast hon är sådär onödigt dryg ibland. Och att det är bara 3 tjejer kvar i huset bland dom 8 killarna.

Därför förstog jag verkligen varför Big Brother skickade in 3 kandidater där två var tjejer. Jag har följt lite avsnitt och klipp från huset dom här senaste dagarna och deltagarna verkar vara helt okej. Jag gillar att Jennifer har skapat lite romans i huset med Marcell så vi slipper lida medans Annica är borta från Marcello.
Och sen när vi äntligen inte behöver blanda ihop alla Hann:or i huset så kom det ju tyvär in en till med samma namn. Men det var ju bra att det var en tjej iallafall! Även fast man inte sett Hanna P så mycket i rampljuset än så tror jag hon döljer något för tittarna som kan ge bra tv faktiskt. Vad det är vet jag inte men något kul är det med henne iallafall. Sen har vi ju Gurkan- den andre som kommit in i huset. Bobban Larsson. Han verkar ju rätt kul kanske lite blyg såhär ibörjan men hans personlighet dyker säkert upp närsomhellst framöver.

Okej nog om påfyllningen med deltagare i huset. Låt oss prata om den kidnappade Annica!
Man har ju märkt den tomma luckan i BB gänget dagarna hon har varit borta. Det saknas verkligen någon person. Jag kom plötsligt tänka på att Annica vart ju kidnappad till Danmark! Så var det ju!
Men vad skulle hon egentligen göra där..? Den frågan ställde jag själv och gav mig uppgiften att kolla det.
Och först nu fattade jag att våran Annica har ju faktiskt hamnat i Big Brother Danmarks hus. Efter några klipp och videos tittande fick jag den uppfattningen att hon är väldigt omtyckt av Big Brother danmark. Men hon själv längtar stenhårt tillbaka till det gamla gänget. Tycker lite synd om henne som inte fick ta förväl av Hanna R. Hon vet ju inte än att hon har lämnat huset. Plus, undra hur hennes reaktion kommer vara på dom nya deltagarna? Det kommer bli grymt spännande att se. Men när hon kommer tillbaks är ännu helt oklart.

Denna veckans tema är Rockabilly, och årets låt ska skapas av gänget. Av inte mindre än charmörerna i Top Cats. Dom som kommer vara med och göra låten är Hanna J,Rodney och Bobban.

Äckel-sipan är ute ur huset!

Iförrgår kväll lämnade Sipan (det största störningsmomentet av dom alla) huset. Själv glädjs jag himla mycket.
Har varit ganska förbannad på BB produktionens straff för kränkningar. Det enda man fick förrut var "en liten smisk i backen". Man bara WHAT, Är ni seriös? Men nu tycker jag det var väldigt bra av Big Brother att kasta ut äckel-Sipan. Det får man faktiskt säga eftersom han är en sådan typisk vuxen mobbare.

Men hur som helst! Den stora frågan nu är.. Vem kommer ersätta Sipan i huset?

BB-Special: Störningsmomentet Marcell!



Denna veckans tema för Big Brother gänget kommer vara Vikinga veckan. En hel del slit,svett och vikingavrål kommer vi få se i rutan. Men också en del kommentarer från nuvarande sura-Marcell som sårar folk i huset.
Har sett en del klipp om Marcells konflikter med deltagarna i huset och jag har ändrat min uppfatning helt om träslöjds läraren. Just nu framstår han faktiskt som en nolla, nästan värre än barnungen Sipan. Senaste från huset så gick han på Hanna J med dumma ord. T.ex "Du tillför inget i huset", "Det enda du gör är att städa" och "Du är aldrig social med deltagarna i huset utan bara sitter tyst för dig själv hela tiden."
Visst, jag kan hålla med han till fullo att hon är riktigt tråkig och jag tycker hon borde åkt istället för Kija som var mer aktiv i huset. Men hur kan man säga så till någon? Man kan göra det på ett helt annat sätt än att smälla på massa ord. Från vecka 1 fick vi se hans första dumma kommentar (Som jag själv trodde var den sista) om att han påstod att hon, Hanna J är en man. Och nu har droppen gått.
Marcell kanske syns mycket mycket mer än Hanna J men den mesta tiden av när man ser han i huset är han sur och allmänt barnslig/dryg. Från första början gillade jag honom men mer och mer tycker jag han har dom mest onödigaste kommentarerna i huset och därför tycker jag han ska bli en av dom nominerade till veckan.

RÖSTA! VAD TYCKER DU OM MARCELLS BETEENDE?

create free polls | comment on this

Selinas Big Brother Special!



Hej allihopa! Nu kommer en liten updates till er om vad som kommer hända denna vecka. Minns ni förut då ett inlägg dök upp om att ha en Big Brother special här på bloggen? Vi fick några fåtal kommentarer, och alla verkade enas om en sak att det vore toppen med det. Så ja, nu kommer bloggen förvandlats lite gran till en Big Brother explosion. En ny kategori har också kommit upp ,och allt som har göra med Big Brother kommer samlas där. Låter det bra? Massa kramar från selina!

HETATIPSET+

Denna veckans "HETA TIPSET" går till..


Gina Tricots "BEAUTY" avdelning! Deras produkter gillar jag starkt, både priset och produkterna känns så rätt. Har dock inte testat allt än men det återstår att se hur dom är. Om dom är bra kommer jag helt klart börja köpa skönhets/smink produkter där eftersom det är superbilligt.


Best song of the hits -week. 11



Fina Angelica Blick!



Finns det någon bloggare jag avgudar från topp till tå så är det då Angelica Blick. Hon är verkligen en toppen brud med ögonen för klädval och har inspererat mig i massor. Massa kärlek till denna bloggerska. ♥

Selina krönikar om den stora sommarlängtan,kläder,spotify.

  

KRÖNIKA.Idag är det 15 mars 2012. Första gången jag verkligen kollar på kalendern känns det som. Just nu kollar man liksom aldrig på datumet utan bara rullar på.

Med det finns tre saker som alltid sitter kvar i mitt huvud: sommaren, spotifylistan och modeinspration. Okej, vi går till första punkten som alla nog håller med om. Sommarlängtan har ju verkligen spridits över hela sverige. Det syns, på människor, tidningar,facebook, klädbutiker,teven osv. Jag själv kan dregla över bilder från sommaren 2011 på datorn. Och fy vad dom där snygga shortsen blir dammiga i garderoben just nu!
Som tur är har dagarna börja rulla på nu också, snart är det april till och med, den äckliga månaden Februari är borta med vinden och nu kan vi sikta oss in på varm vårsol. Men ändå kan jag erkänna själv, att vi svenskar tar fram sommarskorna lite för tidigt. Vi är allt för ivriga inför sommaren och vill allt annat än att se snön igen.
Iallafall så älskar jag den fina tiden som kommer nu till oss, våren. Härligare än det finns ju inte.

Något annat jag längtar också som en tok till är att få uppdatera garderoben lite till vår/sommar kläder. Det ska bli så spännande att se vilken trend som kommer gå till attack denna sommar i modevärlden. Men standarden jag alltid - och då menar jag alltid. Som jag kommer köra på i sommar är conversen,pilotbrillorna och allra käraste Levi's shortsen. Det är verkligen en tidlös typisk sommar outfilt. Men någon ny trend i sommar är jag lite osäker på vad det kommer att bli. Därför är det så spännande just denna sommar! Jag tvivlar lite på att det kanske blir lite likt förra sommaren? Då det var färgklickar /rosa/orange/blått/gult/ som hängde i dom flestas modemedvetna människors garderob. Men det blir nog kanske i någon lugnare ton med massa mönster.
Det blir faktiskt väldigt intressant att se vad som blir denna trend denna sommar!

Alla som lyssnar på spotify minst engång per dag räcker upp en hand! *Handen sträcks upp ståtligt*. För Vad vore livet utan musik liksom? Den frågan har fått många olika svar, men alla har nog haft samma tanke. "Inget."
Jag har grubblat själv över det svaret länge och tänkt "Men så klart man kan leva utan musik ju". Fast sen inser jag själv hur låten  "James Morris - I Won't Let You Go" hörs i bakgrunden. Utan jag hör hur jag nynnar tyst för mig själv till refrängen. Jag pausar låten för en sekund och hör tysnaden tränger in i mina öron.
En klocka eller två tickar, en cykel susar iväg utanför. Jag sätter på låten igen och ler för mig själv. Aldrig förut har jag hållt med så mycket om ett svar. Vad vore livet utan spotify liksom? - nothing. Musiken gör en glad, ökar livslusten och förlåter en i sorgsna stunder. Musik är kompisen som ger "HAPPY PILLS".

kärlek♥

Tack, verkligen! Märkte detta imorse och det gjorde endel av min dag! Jag vet att bloggen har legat stilla jäkligt länge ett bra tag. Besökar antalet har legat på botten. Men vi har ändå kämpat för att hålla bloggen på topp! Och vad får man för svar? Jo detta, fina resultatet. Hela 185 unika besökare! Snart blir vi flera hoppas vi, men det är ett tag ditt. Tillsdess vill vi bara tacka våra trogna läsare som alltid funnits med bland dom där entalen,tiotalen och nu hundratalen. Tack,tack! Puss! ♥

GINA TRICOTS nya smycken

Något jag har börjat gillat är Gina Tricot's nya smycken. Dom är ju verkligen supersnygga,trendiga och dessutom en riktigt fin prislapp. Älskar att dom börja köra på Kors,Fjädrar,Militär och lite Egyptisk -stil på smyckena. Förrut hittade jag knappt ett par örhängen på Gina som jag fasnade för. Men nu har affären ersatts rejält istället för Glitter,ur&penn osv.
© Foto: ginatricot.se Kollage: selina.blogg.se

(klicka på bilden för att se kollaget.)

BB-special på selina.blogg.se?



Hej alla kära Selina-Läsare! Idag är det söndag, slutet på veckan och en ännu ny vecka framför oss.
Därför har vi tänkt ut nya ideer inför den kommande veckan och framöver - Big Brother Special!
Vi på Selina får ju aldrig nog av detta fantastiska program! Men först vill ju vi höra med er, framför allt.
Vad tycker ni om BB- special på bloggen? Det blir en hel del, från smaskiga skvaller till roliga videos m.m!

Så nu ska DU kommentera inlägget här under vad DU tycker! 
Vi meddelar om det blir BB-special närsomhellst! Tillsdess får ni kommentera så fingrarna blöder!




Helgens hetaste partylåt!

Helgens partylåt enligt Selina har klonats till - "Lethal Industry - Tiësto (Sebastien Bruce Remix)

PIFF OCH PUFF DEL 2

Här kommer del 2 av Piff och Puff! Vi på selinas väljer ut två igenkända personer som vi tycker ska bli veckans piff och puff! Eller kan DU tipsa två kändisar du tycker ska klonas! Maila isåfall oss på [email protected]! Det här är veckans piff och puff:


      Big Brother- deltagaren Camilla Jacobsen    och        supermodellen Victoria Silverstedt

Nu kan du översätta till ditt språk!

Här kommer lite lördagsgodis till er! Vi har äntligen nu fixat till en liten översättnings box på sidan av hemsidan. Där kan du översätta till just ditt språk. Låter bra va?

HETA TIPSET+

Denna veckans "HETA TIPSET" går till..
H&Ms eftertraktade snygga skinnbyxor! Dessa byxor har vi fått sett mycket i vinter/vår. Och man får aldrig nog av dom. Men priset på affärerna? Nja, ingen höjdare direkt va? Attans att dom ska vara så snygga då.
Du vänder säkert på klacken i detta läge. Men ap ap ap! Har du sett H&Ms skinnbyxor för ynka 299 kronor?
Så detta måste nog ändå få bli veckans hetaste tips!

Skinnbyxor, H&M 299:- (Länk)

Selinas hörna / DEL 2

Nu kommer 2 Delen av Selinas hörna. Helt nygjort och fräsh med nya smaskiga nyheter och tips!
Vill du se den ostörd? - klicka här! © Copright by selina.blogg.se










Obs! vissa bilder i artikeln kommer från utagna bilder från google och om det är din bild och inte vill ha din på artikeln. Maila då oss 
[email protected] så tar vi bort den! Vi respekterar om ni inte tycker det är OK att just eran bild råkade falla in på våran artikel. (Eftersom bilderna kommer google.)

TEST! Är du en Big Brother-nörd?


Här kommer ett stort Big Brother Test bara för just er, Big Brother nördarna! Och kom ihåg, innan du startar testet: Skrolla inte ner och fuska för att se resultaten! Lycka till!

KRYSSA FÖR ETT ALTERNATIV AV VAD DU TROR ÄR RÄTT SVAR

1. En i huset blev tvungen att handtvätta underkläder från ett älderboende här i veckan.
Vilken deltagare fick denna uppgift?
   A. Sipan 
   B. Marcel
   C. Hannah W

2. Vilken deltagare har varit dansare i E-type?
  B. Camilla
  A. Hanna J
  C. Kija

3. Vem av deltagarna var det som sa repliken "Är du en man?"
   C. Marcell
   A. Jimmy
   B. Jessica


4. Vem av deltagarna var Joe förtjust i ett tag? 
  A. Kija
  C. Hannah W
B. Annica

5. Vilka deltagare arbetar som Modeller? 
  B. Tenny och Annica
  C. Camilla och Marcello
  A. Amandus och Jimmy

6. Vem vann Big Brother förra året? (2011)
  A. Martin
  C. Simon
  B. Gurkan

7. Vilka två är äldst i Big Brother-huset?
  C. Jessica och Tenny
  A. Tenny och Lars
  B. Hanna R och Lars

8. Vilken tid går Big Brother 24-7 på teven?
  A. 20.00
  C. 19.00
  B. 22.00

9. Vilket lag vann "två världar" tävlingen?
  C. Antartisk
  B. Oavgjort, både lagen vann.
  C. Hawaii


10. Hur många sökte till Big Brother 2012?
  A. 7 500 personer
  B. 20 000 personer
  C. 10 000 personer

11. En i huset har rakat av sig halva huvudets hår, vem?
  B. Tenny
  C. Marcell
  A. Annica

Klar? Då ska du räkna ihop dina markeringar. Räkna BARA dom du satt ett "C" alternativ på. Sedan kollar du resultatet här under!


RESULTAT: 1-4 stycken C: Nja, du har inte så stor koll på Big Brother. 
                  5-8 stycken C: Du vet en hel del men du är fortfarande ingen BB nörd.
                 9-11 stycken C: Wow! Här har vi en som har full koll! Kanske ska du bli expertkommentator nästa år?

COLLAGE MINT

Nu kommer en härlig,vårgrann och mintutsökt collage med en av vårens trendigaste färg - Mint.
Foto/Clipart: Monki.com,ginatricot.se,hm.se,isadora.se. Text: selina.blogg.se

Klicka på bilden för att se på collaget.

MÅNADENS BLOGG (DEL 1)

Månadens blogg (FEBRUARI) går till en fin tjej vid namnet Stina-Lee. Förutom hennes grymma butik ljuvali.se så förklaringen är enkel varför hon blev månadens, om du går in på hennes blogg vill säga. Insprationen från tygbit till porslinskoppar och betydesefulla bilder. Liksom, alla inlägg har någon mening. Bilderna i bloggen har ett annat liv i som inte andra bilder har. Bloggen känns hemtrevlig och mysig. Det var nog därför jag forsatte följa den.
Jag lovar att ni kommer fastna för bloggen lika mycket som jag - För den är verkligen läsvärd.

Unisex iPhoneväska i äkta läder - Bohemian influence - FRAKTFRI

MÅNADENS BLOGG (DEL 2)

Månadens blogg (MARS) ger Selina ut till denna vackra norska tjej, Ulrikke Lund! Egentligen, förstår jag inte så mycket vad hon skriver för något (Eftersom det är på norska) men ÄNDÅ är hennes blogg otroligt inspererande och intressant att klicka sig in på. Och då är det ingen dålig blogg kan jag säga. Jag bara älskar hennes stil dessutom, hon är den första tjejen som vågar sig på att prova något nytt medans dom andra i modevärlden bara klär sig efter det som är "hett" just nu. Hon är liksom den allra senaste. Så en stor feedback tillbaka till denna tjej! Klicka dig in på denna blogg så lovar jag dig att du kommer åtminstånde gå tillbaka med en ny modeinspration!



UPPDATING#

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Bloggen är på lågvarv men under kvällen kommer nya försenade inlägg ut på bloggen. Be back!

.

RSS 2.0