BÄST & SÄMST -just nu!

BÄST
♥ One Tree Hill!
Det var bara för några dagar faktiskt som jag började titta på OTH och ja, idag har jag precis sett klart säsong 4! Haha det säger väll ganska mycket eller hur? Jag måste bara säga att jag är som nykär i den här serien!!
Det var längesen jag såg & fasnat för en sån här bra serie. Man blir som fastklistrad redan första avsnittet, sen ser man avsnitt efter avsnitt.. haha! En perfekt serie att börja kolla på en såndär regnig dag i sommarens Sverige!
 
 -there's only one tree hill.HeaderBrook-1.jpg - Image - Photobucket - Video and Image HostingFacebook | NALEYs Photos - Always _ Forever <3Likes | Tumblrone tree hill | Tumblr
 
♥ Smoothies!
Åhh man kan ju bara inte älska Smoothies, det är ju så otroligt gott! Det blir ju också lite extra gott när man vet att det är nyttigt också. Brukar alltid göra en smoothie till frukosten, mellanmålet eller kvällsmålet. Testa själv!
 
Smoothie du matin : recette de cuisine proposée par ELLE à Table - Recettes Elle à Table~Peace☮ Love♥ Music ♫ONEDOZENREASONS.Unicorn Mustache
 
♥ Hösten!
Förlåt alla trogna sommarfolk nu .. men jag måste bara säg att jag känner av en stor längtan till hösten!
Alla dessa mysiga tjocka tröjor, filltar, höstlöv, friska vindpustar, filmkvällar.... osv osv!  Erkänn, ni längtar liiiite till hösten va? ;)
 
TumblrI ♥ you ...we have our own timeFuck Yeah!!, Fit Hair.Untitled
 
SÄMST
♦ Tid som går för fort!
Alla kan nog hålla om att tiden går för fort ibland, speciellt nu på sommaren. Varför? Det är ju inte precis färre timmar på sommaren än på tillexempel vintern? Ibland önskar man att man kunde stoppa klockan, bara för ett tag, ett liiitet tag...
 
Old friends. Old times. by ~CupcakeMoonster on deviantARTaccessories, beautiful, clock, cute, jewelry - inspiring picture on Favim.comisabellundkvist, Isabel Lundkvist blogg - NattstadHello, my name is Emily.20 Free and Frosty Winter Wallpapers | inspirationfeed.com
 
♦ BACK 2 SCHOOL AND WORK!
Haha ja det här kan vara en ganska typiskt känsla nu när man närmar sig slutet av sommaren.
Skolan och jobbet är här. Dags för råplugg i all äro, och inte en dag ledig! (Eller?) Nä, vi måste skärpa oss lite, vi kommer ju inte jobba och sitta vid skolbänkarna resten av vårat liv direkt? Det verkar om vi har glömt och raderat bort "Lördag" och "Söndag" från kalendern. Ta en titt igen, jag lovar att det finns fortfarande ledighet kvar i kalenern TROTS att sommarlovet slutar.
 
New Year 2012 wallbase - Wallpaper (#1548392) / Wallbase.ccQueen of Reem.never the end ΔI'm Not Dead and I'm Not for SaleExpectations.
 

VIDEO: Farligt att ha med fake One Piece!

Sommaren är kort..

Hej på er kära läsare! Har ni haft en bra sommar? Eller, nu ska vi inte vara envisa för sommaren är ju faktiskt inte slut än! Vi har sommarmånaden Augusti också kvar! Jag själv har haft en kanon sommar (Bortsett från det sura svenska vädret som varit). Jag har tagit ledigt från bloggen också, men tittat in då och då för att skriva ett litet kort gott inlägg och tittat till er läsare!
Iallafall så kommer det nog bli fler inlägg sen när sommar(lovet) är slut. Då får vi packa ner våra shorts, sommarklänningar, bikinis, solglasögon och strandhattar längst in i garderoben (IGEN). Det kommer kännas surt men vi får ändå blicka våra ögon framått till hösten 2012 som börjar närma sig. Jag vet inte om det bara jag i detta land som har då och då i sommar faktiskt längtat till hösten! Det brukar sällan hända förrut för mig faktiskt.
Men då det är en regnig och mulen dag känner man faktiskt att det lika gärna kunde vara en mysig höstdag istället.
På hösten känns det som man inte har den här "hettsen" som brukar komma upp på sommaren, då man måste göra allting, hinna med allting, njuta av sommaren emellan, men ändå få saker gjorda & klara. Tiden räcker aldrig till på sommaren känns det som! Alla människor ska kunna vara nöjda med vad dom har gjort i sommar, man ska kunna svara med en perfekt mening som svar när frågan "Vad har du gjort i sommar?" kommer upp. Då ska man låta som man hunnit gjort miljoner saker och njutit mer än någon annan. 
Pust, typiskt oss svenskar.. eller hur?
Hur som hellst, VAD och HUR mycket ni än har gjort i sommar är jag ganska säker på att den har varit perfekt sommar fast ni kanske inte har varit på 39 utlandsresor, ätit 37 568 stycken jordgubbar, cyklat sönder cykeln, fiskat upp gammelgäddan,  blivit brunare än Björn Ranelid, och ja, you name it! Det viktigaste av allt är att njuta utan den där sommarhettsen!
 
Forsätt njut av sommaren som är kvar, kram! ♥
 
It's MagicYou are beautifulGood Things Come In Time†
War is overTumblrLovePeaceMusicGood Things Come In Time

.

RSS 2.0