FÅ DIN DRÖMKROPP SNABBT INFÖR ÅRETS BEACH MED PILATES!

Drömmer du om att få känna dig bekväm och stolt över din kropp på beachen? Tycker du sommaren närmar sig med stormsteg och känns som du är långt ifrån den där drömkroppen? Lugn! Vi vet hur du fixar det, hälsosamt, enkelt och framför allt SNABBT!
TEXT/TIPS TAGEN FRÅN SUND.NU !

TRÄNING! - Försök att alltid kombinera din träning med olika övningar, som löpning och styrketräning t.ex.
Att träna har aldrig kunnat vara lättare med dagens kunskap och hjälpmedel! Det finns en mängder med olika tränings stilar. Men för hjälp på traven har vi tagit ut våran favorit som ger snabbast resultat, nämligen Pilates!

Pilatesprogrammet består av magövningar som gör din mage platt snabbt. Pilatesträning är känd för sitt effektiva sätt att träna bland annat mage och rygg.
Hur gör jag? Gör som på videon i ungefär 15minuter och gör programmet 3 gånger per vecka och kombinera med konditionsträning, till exempel promenader, löpning, joggning, cykling, powerwalks eller simning, för snabbare resultat. Om du vill göra magövningarna oftare så gör dem max varannan dag. Musklerna behöver vila för att kunna utvecklas.
Gör som på videon, och ta det lugnt i början.
Kom ihåg att maten är oerhört viktig för att få en platt mage. Ät regelbundet och undvik socker, vitt mjöl, läsk och bröd under några veckor så ska du se att du får bra resultat.
 

SELINAS BETYG: ♥ ♥ ♥ ♥ 4/5  Kommentar: Pilates är den mest effektivaste träning jag någonsin har testat! Klart det var jobbigt, men jäklar vad det tog! Redan efter 2 dagar då jag gjort allt som stått kände jag att jag börjat få plattare mage och magmuskler. Kanske blir magrutor till slut!
Iallafall får denna ett toppenbetyg, absolut en snabb variant som ger gott resultat. Dock är det såklart en fördel för dom som redan tränar, eftersom då finslipar man lite extra. Annars är det ju bara att börja löpa/promenera/powerwalka and you name it! LYCKA TILL!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0